Ochrana údajů

Ochrana osobních údajů

Kupující souhlasí s tím, aby poskytnuté osobní údaje byly prodávajícím zpracovávány a uchovávány v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů (č. 101/2000 Sb.) za účelem plnění předmětu smlouvy.


Kupující má právo být informován, jaké údaje o něm prodávající eviduje, a je oprávněn tyto údaje měnit, případně písemně vyslovit nesouhlas s jejich zpracováváním. Dozor nad ochranou osobních údajů vykonává Úřad pro ochranu osobních údajů.


Prodávající se zavazuje osobní údaje kupujícího neposkytnout jiným třetím subjektům než smluvnímu dopravci za účelem dodání zboží.


Prodávající umožní nákup bez registrace, přičemž údaje neregistrovaných kupujících využije výhradně k plnění předmětu smlouvy, nikoliv k marketingovým či obchodním účelům.


Prodávající je oprávněn zasílat kupujícímu vlastní obchodní sdělení, jen pokud si je kupující aktivně vyžádá, a to jen do doby, než kupující prodávajícímu sdělí, že zasílání chce ukončit.


Toto sdělení kupující může učinit na elektronickou adresu získanou v souvislosti s plněním smlouvy, aniž by mu tím vznikly jakékoliv náklady.

OTEVÍRACÍ DOBA

Prodejna výdej zboží pro eshop
Pondělí - Pátek 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00

Cejl 84a, 602 00 Brno
tel.: 776 085 559

DOPRAVA ZDARMA

Nákup za 3000Kč a víc..
Zboží odesíláme každý pracovní den

V kamenné prodejně si můžete vystavené zboží nejen zakoupit, ale také i vyzkoušet.

DOPLŇKOVÉ SLUŽBY

Čištění a lakování dřeva
Profesionální kompletace pálky

Zajistíme pro Vás potisk míčků a potisk triček vlastními motivy a texty.